ETICS SYSTEEM

ETICS SYSTEEM

Wat is het Etics systeem?

Etics staat voor een thermisch buitengevelisolatiesysteem met een decoratieve pleisterafwerking.

Het is een isolatiesysteem dat nadien afgewerkt wordt met een beschermende decoratieve pleisterlaag. De isolatie zelf wordt door middel van kleefcement en pluggen bevestigd op de gevel. Daarna wordt er een wapeningsnet op aangebracht en nadien wordt de gevel nog afgewerkt met een minerale of kunstharspleister.

De toekomst van het Etics gevelisolatiesysteem

We weten al jaren dat het isoleren langs de buitenkant van de woning meer voordelen biedt dan het bouwen van buitengevels met een spouwblad. De belangrijkste redenen zijn de isolatiewaarde van de woning en de lagere kostprijs. Ook wij Belgen volgen de Europese trendsetters zoals Duitsland en Frankrijk. Ze zijn de Europese koplopers in het uitvoeren van gevelpleisterwerken op isolatie, zelfs de toepassing op hout of metaalskeletbouw wordt een trend.

We staan garant voor onze kwaliteit

Tijdens de ontwikkeling denken we als vakmensen en gebruiksgemak, eindresultaat en kwaliteit staan dan centraal.

Zodra ons doel bereikt is, doen we een beroep op externe laboratoria om onze pleister (crepi), kleefmortel, kalei en andere producten te testen op eigenschappen. Pas na een positief eindresultaat dat voldoet aan de normen en wetgeving wordt de pleister, crepi, kleefcement of kalei beschouwd als klaar voor productie.

Gegarandeerd

Wij garanderen de kwaliteit van onze producten en pleistersystemen en bij eventuele schade zullen wij altijd de nodige stappen ondernemen om een aangifte te doen bij onze verzekering B.A. of onze afzonderlijke rechtsbijstandsverzekering.

Deze garantie bieden wij echter enkel indien de werken werden uitgevoerd conform onze instructies en de richtlijnen van het W.T.C.B. en uitsluitend met onze producten.

Deze paragraaf garandeert onze financiële tussenkomst zeker niet, maar kan aanleiding geven tot een eventuele tegemoetkoming onder de vorm van gratis materiaal als minnelijke schikking.

  • Category : SERVICES