KALEI PLEISTER SYSTEEM

We hebben de mogelijkheid om een breed gamma aan kalei en aanverwante producten te produceren op bestelling op basis van volgende bindmiddelen, kalk , cement, acrylaat hars, enz… .

Ons parade paardje is momenteel de kaleipleister. Deze kan worden gebruikt voor het opvullen, herstellen, uitvlakken van het voegwerk bij metselwerk zonder dat er zichtbare krimpscheuren ontstaan aan het oppervlak dit maakt het mogelijk om een muur te kaleien zonder bijkomende werken in 1 a 2 lagen.

Onze kalei pleister is eigenlijk een pleister die door gebruik van een spons of borstel afgewassen word tot je het onderliggende baksteenmotief ziet verschijnen aan het oppervlak.  Het grote voordeel van deze pleister is dat er bijna geen krimp optreed, waardoor ter hoogte van opvullingen en voegen geen krimpscheurtjes optreden bij optimale verwerking?

Deze kalei pleister maakt het mogelijk om nieuw metselwerk te kaleien zonder de muur eerst op te voegen, ook bij een oude muur volstaat het om de muur te reinigen zodat alle losse deeltjes verwijdert zijn, waarna zonder het herstellen van het voegwerk de muur gekaleid kan worden.

Soms is het niet mogelijk om het baksteen oppervlak volledig te bedekken en krijgt men het buttering verweerd uitzicht.

Wens je meer te weten over onze oplossingen? Wens je onze producten te verdelen? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

 

  • Category :
  • Type : Modern