OVER ONS

OVER ONS

We zijn een klein familiebedrijf dat heel wat vakmanschap in huis heeft, dat sterk is in ontwikkeling en dat waar nodig een beroep doet op de expertise van derden. Om onze groei verder te ondersteunen, hebben we een productie eenheid opgestart in Azië eind 2020.

BRIXX INDUSTRIES is een producent en verdeler van diverse bouwproducten en systemen,  het is hoofdzakelijk gespecialiseerd in de import en verkoop van gevelstenen en steen strips van de betere producenten  uit west Europa, ook het verdelen van systemen of technieken behoort tot deze diensten , zo is het bedrijf onlangs gestart met de ontwikkeling van isolatie systemen bestand tegen hogere temperatuur, deze kunnen afgewerkt worden met BRIXX strips  of  DIMK ETIC systemen.

We hebben heel wat in onze mars en we zijn steeds actief bezig met de ontwikkeling van vernieuwende technieken en producten.

De producten en het materieel voor de uitvoering kunt u aankopen onder de merknaam DIMK, maar u kunt ze ook laten produceren onder eigen label.

1958
A. Vervaet start als arbeider in de bouwsector
1963
A. Vervaet start een eigen bedrijf in voeg en cement pleisterwerken
1970
Gestart met het plaatsen van crepi (kunstharspleister) en simili (mineraalpleister)
1982
Na een technische bouwopleiding kwam de huidige zaakvoerder D. Vervaet in het bedrijf werken
1984
Opstart eigen productie vochtwering en gevelreinigingsproducten, hoofdzakelijk voor eigen gebruik
2002
Ontwikkeling meerfase injectie systeem tegen opstijgend vocht, gepatenteerd sinds 2004
2004
Ontwikkeling van onze eigen techniek van stone look crepi, die enkele jaren later gepatenteerd is. Systeem is uniek met het identieke uitzicht van een gekaleide bakstenen muur
2018
Ontwikkeling eigen mineraal verf en pleisterproducten
2019
0ntwikkeling steenstripsysteem waarbij aan de hand van mallen een horizontaal ribbenpatroon gecreëerd wordt in kleefmortel, dat dient om de steenstrips op hun plaats te houden aanvraag
2020
Aanvraag patent voor steenstrips en steenstripsysteem