STEENSTRIPSYSTEEM

Een traditioneel metselwerk is de meest bekende manier van gevelafwerking. Onder invloed van milieu en nieuwe methodes die worden ontwikkeld is het plaatsen van steenstrips een zeer mooi alternatieve oplossing. Traditioneel metselwerk vervangen door steenstrips, wat betekent dat je dunne gezaagde of gebakken steen neemt in plaats van een baksteen van 10 centimeter. Door het toepassen van de steenstrips is uw gevel “slanker” zonder in te boeten aan de isolatienormen die worden gesteld aan een woning. Doordat de technologie van steenstrips zo goed is ontwikkeld, is er optisch geen verschil met een traditioneel metselwerk.

Ervaring

DIMK heeft een jarenlange ervaring in deze toepasssing. Uw gevel voorzien van steenstrips? Wat heb je daarvoor allemaal nodig? Ontdek hoe we je ideale partner kunnen zijn en contacteer ons voor meer informatie.

We beschikken over alle kennis, materialen en hebben een uitgebreid pallet aan kleuren. Vertel ons hoe we je kunnen helpen, met plezier stellen we onze ervaring ter beschikking.

  • Category :
  • Type : Modern