CREPI MET STEENMOTIEF

We merken een sterke opmars van gevelbepleistering, hoofdzakelijk op isolatie, zo worden bepaalde technieken uit het verleden heruitgevonden.

Onze techniek van crepi met steenmotief is ontwikkeld in 2004, en nadien gepatenteerd. Het is een uniek  systeem met de voordelen van een snellere plaatsing, een mooiere afwerking en voordeliger in kostprijs.

Crepi met steenmotief is een cementtering met het uitzicht van baksteenmetselwerk met een toplaag van verf of kalei. Deze kan zowel het uitzicht van een modern geverfde baksteen gevel hebben of een authentieke look van een oude pastorij of landelijke hoeve ( muur ).

Nieuwbouw of renovatie? Het kan op diverse ondergronden geplaatst worden,  zoals een muur uit beton, betonblokken, cellenbetonblokken (vb. YTONG), baksteen of een snelbouwsteen. Op isolatieplaten van zowel geëxpandeerde kunststoffen vb eps, isomo of minerale oorsprong vb. glaswol, Isover, kurk.

Ook bij diverse systeembouwtechnieken zoals , houtskeletbouw, vulpotten uit beton of isolatie is deze pleistertechniek een mogelijke afwerking.

  • Category :
  • Type : Modern